Centrální zamykání

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
PosPa

Centrální zamykání

Příspěvek od PosPa »

Zdraví všechny přátele Opel.
Nejde mi otevřít centrální zamykání. Auto jsem večer zamknul a ráno mi šli otevřít pouze řidičovi dveře. Ostatní dveře nejdou otevřít ani ručně.
Víte někdo jak to odstranit? Díky
Reklama

Colommbo

Re: Centrální zamykání

Příspěvek od Colommbo »

Nejdou-li jiné než řidičovy dveře odemknout ani ručně (tedy vytažením kolíku), tož předpokládám, žes zamkl "na závoru", jinak by kolíky bylo možné normálně vytáhnout. A máš-li skutečně zamčeno "na závoru", jsou kolíky zajištěné mechanickým zabezpečením ovládaným ve dveřích servomotorky a náprava nebude jednoduchá, odjistit to lze jen elektricky... :( Jednotka centrálu je pod tapecírunkem napravo dole vedle nohou spolujezdce pod A sloupkem. Řidičovy dveře jsi odemkl dálkou nebo klíčem a jakou máš dálku - infra nebo mikrovlnku...? Stejně mi to přijde nějaké divoké - když bys měl zamčeno "na závoru", tož v případě poruchy centrálu neotevřeš (tedy mechanicky klíčem) ani dveře u řidiče, je to prakticky totéž, jako když by se vybil akumulátor... :?
W124 E320 R6 Coupé 1994
PosPa

Re: Centrální zamykání

Příspěvek od PosPa »

Díky za info a vysvětlení. Ta dálka je originál - nevím jaký je to systém. Odemčel jsem klíčkem. Je možné, že by byl přerušený některý kabel?
Odpovědět

Zpět na „Omega“