smazání intervalu na Vivaro 2008
Moderátor: Moderátoři
-
smazání intervalu na Vivaro 2008
Potřeboval bych poradit,jak smazat interval na Vivaru 2008,2.0dci, trik s pedálama nefunguje.
- Reklama
Re: smazání intervalu na Vivaro 2008
Dělám to takto a funguje to.
Zavřít dveře.
Zapnout zapalování.
Plně sešlápnout plynový pedál. Přidržet stlačený plynový pedál v maximální poloze.
Několikrát sešlápnout brzdový pedál. (3 x)
Servisní interval je vynulován
POZOR.SPOUSTU LIDÍ ZAPOMENE ZAVŘÍT DVEŘE.
Zavřít dveře.
Zapnout zapalování.
Plně sešlápnout plynový pedál. Přidržet stlačený plynový pedál v maximální poloze.
Několikrát sešlápnout brzdový pedál. (3 x)
Servisní interval je vynulován
POZOR.SPOUSTU LIDÍ ZAPOMENE ZAVŘÍT DVEŘE.
Když mám origo navi od Opel, má se taky zobrazovat hladina oleje na malém displeji? Mi se tam zobrazí jen KM, spotřeba, dojezd, jinak nic. Vždy jak zapnu klíček, jsou tam po chvíli celkové km, pak musím jak blbec klikat momentálně ujete km. Mám tam chybu?
Nemáš tam chybu.To že máš navi neznamená že máš check kontrol.
Nemáš tam chybu.To že máš navi neznamená že máš check kontrol.
aha, já myslel, že stav oleje je standart pokud mám velký displej mezi budíkama. Právě se mi na něm jenom zobrazuje vše okolo stavu kilometrů. Horní část je nevyužitá. A navíc vždy po nastartování mám na tom dispeji jen celkový počet km ne to co naklikám během jízdy. Příjde mi to divné. Na navi mám záložky 2, Radio a navi, někde na obrázkách jsem viděl, že mají i nějakou ikonu autíčka jako třetí záložku.
To autí je ten check control.
Já myslel, že tam mám chybu. Nedá se ten chek dohrát? Nejde naprogramovat aby se mi zobrazoval po startu udaj o km od posledního vynulování? Bývá na olej čidlo vždy?
Hele,to jsem na Vivaru nikdy nezkoumal,nějaké doprogramování .
aspoň funguje to co má.