Nemá ho někdo náhodou?
Palubní PC misto displaye s casem,teplotou a rds
Moderátor: Moderátoři
Re: Palubní PC misto displaye s casem,teplotou a rds
Tak jsem konečně našel piny ze staré instalace. Koupil jsem novou páčku za pouhých 650,-, ale problém je následující: mám palubní počítač, který není kompatibilní s mím autem (je z roku 2006 třířádkový), když jsem se ptal v BSAutu, tak mi řekli, že tento typ palubáku tam nejde, protože toto rádio se ovládá rádiem, které mi do auta také nejde
, takže momentálně začínám shánět palubní počítač, který je více řádkový rok výroby 2004 - 2006 a když se zapne tak má na obrazove jedna svisla a dvě vodorovné
to samé co máš v návodu, protože tam jiné prý nejde.
Nemá ho někdo náhodou?
Nemá ho někdo náhodou?
- Přílohy
-
- palubák
- palubák.JPG (7.85 KiB) Zobrazeno 6951 x
OPEL Vectra C caravan 2.0DTI
- Reklama
to je ptakovina co ti tvrdili, ten tvoj display ma vlastny index kodu podla roku vyroby a ci bol v benzinaku alebo dieslaku od 004 az po 016 a tento treba zmenit o cislo vyssie napr. 004 na 005 alebo 010 na 011 atd .....
pri konfiguracii im automaticky tech2 pre tvoje auto indikoval display ako TID a preto ti to tak aj zobrazoval....dokonca ak je z roku 2006 tak by uz mohol mat aj funkciu BC1 a BC2 .......
programovali ti aj CIM ?...
doporucujem : zajdi za niekym kto vie tech2 aj pouzivat a ma snahu pomoct,nie len vytiahnut z cloveka peniaze ....
hodne zdaru
pri konfiguracii im automaticky tech2 pre tvoje auto indikoval display ako TID a preto ti to tak aj zobrazoval....dokonca ak je z roku 2006 tak by uz mohol mat aj funkciu BC1 a BC2 .......
programovali ti aj CIM ?...
doporucujem : zajdi za niekym kto vie tech2 aj pouzivat a ma snahu pomoct,nie len vytiahnut z cloveka peniaze ....
hodne zdaru
CORSA B 1,0 12VCity 1999
MERIVA B , A14NEL turbo 120k COSMO r.v.2010
VECTRA C 1,8 16V rv.2003 (EX)
Opravdu?
nainstaloval jsem tam tento
nainstaloval jsem tam tento
- Přílohy
-
- palubák.JPG (9.83 KiB) Zobrazeno 6937 x
nie som si vedomy ze by robili cisto TID takyto velky..(ale je to mozne)v zadu na displayi je dvojmiestny kod ..EQ,XR,QX,WZ ,JQ.....aky tam mas ty? na 99,99% ti to pojde s tym co mas..
ten datum co ti tam svieti si uz prestavoval,alebo ti nabehol taky pri prvom pripojeni?
ten datum co ti tam svieti si uz prestavoval,alebo ti nabehol taky pri prvom pripojeni?
CORSA B 1,0 12VCity 1999
tak už mám palubák, na vrakovišti jsem nakonec koupil ten, který do méhou auta pasuje a ty piny jsem také vyřešil.
Takže už ukazuje
)
díky za rady
Takže už ukazuje
díky za rady
zatím jsem nedopadl nijak, ale mám dobrý tip!
je to Auto Zralý P5 Stodůlky
Dělají Tech2 diagnostiku a včera jsem tam volal a řekli mi, že za 500Kč umí aktivovat palubní počítač, pokud je k tomu auto uzpůsobené.. Tak doufám, že to moje bude
Po dovolené se tam chystám. Když mi aktivují alespoň menu se s potřebou a dojezdem, budu rád. 
je to Auto Zralý P5 Stodůlky
Kód: Vybrat vše
http://www.zraly.cz/Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2003
Tak to raději jeď do BSAuto Motol, tam vždy jezdím pro konzultace
)
A když jsem tam dával palubák od nich, tak mi fachčí i bez aktivace
A když jsem tam dával palubák od nich, tak mi fachčí i bez aktivace
čeče, když já tam mám všechno, jen né ten počítač... potřebuju to jen někde přes Tech2 nahrát a aktivovat v autě.. A pětikilo se mi zdá dobrá cena.. Ale jesli BS auto Motol dělá diagnostiku Tech2 třeba za 199Kč, tak hned razím tam.. 
Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2003
těď jsem z toho trošku blázen, co potřebuješ udělat?
přes diagnostiku Tech2 se nahrávají do auta nějaký indexy a to způsobí, že se na mým velkým displeji objeví některá menu palubního počítače.. Nyní mám jen velký displej, který ukazuje menu klimatizace a rádia..
Vectra C, 1.8 16V (Z18XE), 2003