https://www.youtube.com/watch?v=dv7sqQbwmZM
Takže jsem šel do odzkoušeného Constructu a doplním ho zámkem pedálů Bullock Excellence X. Snad tato kombinace dost "zájemců" odradí

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Hehe, krásny fake. Aspoň podľa mňa. Nech majster popíše, ako to presne spravil, ukáže to na aute, ktoré má certifikovane nainštalovaný zeder. "Nejako" otvára "niečo", ako Zeder, bez toho, aby to vysvetlil. Hneď vedľa by mohli dať video, ako Putin v prezlečení za matku Terezu rozdáva na Václaváku polievku bezdomovcom, malo by to asi podobnú výpovednú hodnotu. O Zederi som si toho dosť hľadal a čítal. Nie teraz, ale 4 roky dozadu, keď som ho dal do Insignie. Určite sa dá prekonať, tak ako všetko, ale pokusov bolo dosť a nenašiel som žiadnu zmienku o tom, že by sa to niekomu podarilo na ulici na kolene. A niektorí sa podľa fotiek dosť snažili. Námatkovo som si dal vyhľadávať info o ukradnutých autách so zederom. Občas som čítal, že v SR bolo ukradnuté jedno auto, niekde som videl, že "viac" a že zeder nepomohol. Ale častokrát to bol "kamarát kamaráta", ktorému sa to stalo, nešpecifikovali, či bol zeder zavretý, či sa zistilo ako auto ukradli (mohla to byť odťahovka, podobraté predné kolesá apod.). Nevravím, že sa auto nedá ukradnúť, ale že by sa Zederi kradli sponkou na vlasy ako na bežiacom páse? Asi nieRadPet píše:Sice na Astru také teprve čekám, ale už při výběru jsem uvažoval, co za zabezpečení. O Zederu jsem taky uvažoval, ale nakonec mě odradilo následující video:
https://www.youtube.com/watch?v=dv7sqQbwmZM
Takže jsem šel do odzkoušeného Constructu a doplním ho zámkem pedálů Bullock Excellence X. Snad tato kombinace dost "zájemců" odradí
Dokonca pri havarii ten konfort v podobe zederu pocitis aj v krku.majusenko píše:RadPet píše:Takže z toho dôvodu je pre mňa zeder v pomere cena / výkon / komfort najlepšie riešenie
Keby mi ho ukradli v 3. roku tak som s tym ok. Vyplatia plnu sumu a kupim nieco nove/lepsiemajusenko píše: Btw. ad vaša diskusia ohľadne GAPka. Vám by fakt nevadilo, keby vám to auto ukradli??? Ja si to neviem predstaviť. Auto mi našťastie nikdy neukradli, ale ten pocit, že môj "miláčik" nestojí tam, kde som ho nechal zažiť fakt nechcem... Aj môjho 9r. Gčka by mi bolo hrozne ľútoK tomu vybavovanie poistenia, nákup nového auta a čakanie na výrobu....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |