So zvyškom, ako je výmena oleja, alebo občasné prevetranie vo vysokých otáčkach sa nedá nesúhlasiť. A ad tie vysoké otáčky - až keď sa motor trochu zabehne

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Nazdar. O vlakne viem a dokonca som ho cele (takmer 400 stran) pred kupou precital. Viem, ze sa tu najdu ludia co povedia, ze som blazon ked som aj napriek tomu isiel do 1.4T, ale pre mna to bol bud tento motor alebo ina znacka. Chcel som len benzin, atmosfera nebola s vybavou aku by som chcel, trojvalca nechem v ziadnom pripade a 1.6 uz bola nad cenu co som bol ochotny dat....Mike píše: Jinak určitě ti doporučuji tankovat kvalitní 98 / 100 octan benzín. Není to jen u Oplu, ale všechny přímovstřiky na to trpí. Lze se podívat do historie koncernových FSI, která na úsady karbonu a následné detonace trpěli. Taky je dobrý auto občas dobře provětrat, nepodtáčet a měnit olej dříve než 30tis km, ideál je polovina. Já to tak dělám a ušetřil jsem si mnoho problémů. Je tu o tom celé vlákno. Dále se doporučuje neparkovat auto se zařazeným kvaltem ve sklonu, vždy s ručkou, protože se ničí dvouhmotový setrvačník. Jinak gratulacea myslím, že budeš spokojený, za ty prachy je to bomba. Co se týká výkonu 92kW je to ideál. Žádný brutální závoďák, ale dost výkonný na fajn svezení. I plně naložený to jede solidně.
Mal som este povinnosti, ale uz som aspon zopar pridalfixxxer píše:Haló, Kovi....
Kde sú fotky?:((
Môžem potvrdit drziak na telefon absolútne nanič, mám aj drziak na telefón a aj air difúzor na vônu a pre zmenu tá je super, to odporúčam je fakt super… lepšie ako stromečkove plapolajúce vône na spätnom zrkadle…fixxxer píše:Vďaka mojim otázkam som sa tiež dozvedel, že Flex adapter by bola najblbšia položka ktorú by som si objednal. On je totiž (okrem toho, že vyzerá naozaj príšerne) vybavený iba káblom pre Adroid telefóny a musel by som tam pripojiť môj “jablkový” kábel a HLAVNE: stejnak iba nabíja a neprepája s autom!
To je najväčšia blbosť v tomto vozidle a ako iste viete, prepojenie s vozidlom je len a len cez USB v lakťovej opierke. Faaaakt praktické. Ale čo už:)
Každé auto má svoje pre a proti.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |